Despre

Fac muzica de cand ma stiu. Am cantat la gradinita, la scoala, in liceu si facultate. Am schimbat de cateva ori instrumentele pana cand mi-am dat seama care mi se potriveste cel mai bine. A fost contrabasul, instrument pe care am inceput sa-l studiez in clasa a VIII-a si la care mi-am dat examenul de licenta in facultate, la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti. Credeam ca viitorul meu n-are cum sa nu sune bine din moment ce, din anul III de facultate, eram contrabasist la Filarmonica „George Enescu”, Bucuresti.

In cei opt ani pe care i-am petrecut pe scena Ateneului Roman mi-am dat insa seama ca ma inselasem. Trebuia sa fac din nou o schimbare, sa-mi gasesc un nou „instrument” care sa mi se potriveasca. De data asta nu mai avea corzi sau clape, ci butoane, cu sutele, si nu mai facea parte dintr-o orchestra, ci era o „orchestra”.

Am vazut prima data un mixer audio la Londra, in 2010. Eram la finalul primei saptamani de cursuri de inginerie de sunet la Alchemea College of Audio Engineering si profesorii ne-au dus sa facem practica la un concert de muzica clasica. Eram fascinat sa ma aflu de partea cealalta a scenei. Nu mi-a luat mai mult de cateva saptamani sa-mi dau seama ca acea consola era noul meu viitor.

Am terminat primul din an facultatea de la Londra si m-am ambitionat sa ma intorc in Romania si sa aplic aici ceea ce am invatat de la profesionistii britanici.